Over mij

Als zorgverlener bied ik ondersteuning aan thuiswonende, lichamelijk gehandicapte, volwassenen en ouderen in Groningen-stad en omgeving. Verzorging en begeleiding verleen ik zowel thuis als op locatie, aan particulieren en pgb-houders. Tijdens kortdurende verblijven en vakanties bied ik samenhangende zorg, zodat cliƫnten er veilig op uit kunnen gaan.

Mensen intrigeren en inspireren mij, al van jongs af aan. Ruimte geven zodat een ander kan ZIJN. Kwaliteiten worden zichtbaar waar kwetsbaarheden erkenning genieten. Ouderen voor wie niet alles vanzelfsprekend meer is, de vertraging, de aandacht voor iedere activiteit en het genieten van samen zijn. Ik geloof in de levenskracht en nieuwsgierigheid van de mens en erken het belang van zingeving en kwaliteit van leven. Van nature ben ik zorgzaam, geef aandacht en ondersteun waar mogelijk. Iemand zien opbloeien is gedeeld geluk.

Als natuur, kunst en cultuur liefhebber, energiek en toegewijd, denk ik in mogelijkheden. Samen vertalen we behoeften naar concrete en haalbare afspraken, waardoor thuis wonen langer mogelijk blijft.